Teknoloji

Samsung Galaxy A8s için Android Pie dağıtımı başladı

samsung galaxy a8s android pie

Samsung Galaxy A8s Android Pie ile tanışan telefonlar kümesinde yerini alan en son cihaz oldu. Güney Koreli şirket, kısa süre önce Galaxy On7 Prime ve Galaxy J7 Prime 2 cihazları için Android Pie güncellemesini dağıtıma çıkarmıştı.

Yeni sürümün detaylı değişiklik kaydı şu an için ortaya çıkmış değil. Ancak paketin Galaxy A8s’e Android Pie’ın yenilikleriyle birlikte One UI kullanıcı arayüzüyle birlikte başka işlevsel özellikleri de getirmesi bekleniyor. İlk olarak Çin’de dağıtıma çıkan güncellemeyle birlikte kullanıcılara Android’in Nisan 2019 tarihli güvenlik güncellemesi de sunuluyor.

Samsung Galaxy A8s, geçtiğimiz yılın aralık ayında tanıtılmıştı. 6.4 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüklü Sonsuz-O ekrana sahip telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 710 işlemci bulunuyor. Cihazın arka kamera modülü ise üç lensten oluşuyor. 24 megapiksellik ana kameraya 10 megapiksellik telefoto lens ve 5 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor.

Samsung Galaxy A8s Android Pie güncellemesini almaya başlasa da, telefonun satış coğrafyasının fazla geniş olmadığını belirtmek gerekiyor. Akıllı telefon, Çin dışında “Galaxy A9 Pro (2019)” ismiyle Samsung’un ana vatanı Güney Kore’de satılıyor.

İLGİLİ HABERLER