Teknoloji

Samsung Galaxy A8 (2018) çift ön kamerayla gelebilir

samsung galaxy a8 (2018)Samsung’un 2018 model Galaxy A serisi telefonlarını 2018’in başında duyurması bekleniyor. Samsung Galaxy A8 (2018) yeni kadronun en gelişmiş özelliklere sahip modeli olacak gibi görünüyor. Sızıntılar da bu yöndeki beklentiyi destekliyor.

Güney Koreli şirketin çerçevesiz ekran tasarımı anlayışını yeni Galaxy A serisi modellerinin çoğunluğunda uygulaması bekleniyor. İnternete sızan ve yeni Galaxy S8’in ön paneline ait olduğu söylenen bir fotoğraf da konuşulanları doğruluyor. Sızan panelde özellikle kenar çerçevelerinin inceliği dikkat çekiyor.

Sızıntıda asıl göze çarpan nokta ise ön taraftaki çift kameralı kurulumun varlığı oluyor. Çift ön kamera, henüz akıllı telefon dünyasında yaygınlaşmamış bir özellik niteliğini taşıyor. Samsung’un da bugüne kadar bu özelliği pek tercih etmemesi, sızıntıyı daha ilginç hâle getiriyor.

Ön panelde, tahmin edilebileceği üzere, ana ekran tuşu bulunmuyor. Parmak izi tarayıcısının da telefonun arkasına taşınmış olması muhtemel görünüyor.

Samsung Galaxy A8 1 yıllık aranın ardından geri dönecek

Samsung Galaxy S8 (2018) ile ilgili bilgilerin önümüzdeki dönemde artması bekleniyor. Galaxy A8, 1 yıllık aranın ardından 2018’de tekrar kullanıcıların karşısına çıkacak. Telefonun mevcut en güncel versiyonu, 2016’da satışa sunulmuştu. Galaxy A8’e A3, A5 ve A7’nin eşlik etmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER