Manşetler

Samsung Galaxy A74 modelini piyasaya çıkarmayabilir

galaxy a73 inceleme Samsung Galaxy A74
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Galaxy A5x serisi, Samsung‘un en çok satan akıllı telefonlarını barındırıyor. Ancak bu telefonlar şirketin ürün yelpazesinde Galaxy A7x serisinin arkasında kalıyordu. Yeni bir dedikoduya göre, bu durum 2023’te değişecek. Samsung Galaxy A74 modelini çıkarmayacak.

Samsung’un Galaxy A7x serisinde çıkardığı son telefon Galaxy A73 olmuştu. Normal şartlar altında bu telefonun A74 tarafından takip edilmesi bekleniyordu. A74’ü çıkarmayacak olan Samsung’un 2023 model Galaxy A ailesi cihazlarının zirvesinde A54’ün bulunacağı öngörülüyor.

Galaxy A34, A54 gibi telefonlarla ilgili sızıntılar daha önce ortaya çıkmıştı. A74 hakkında ise bir sızıntı görülmüş değil. Bu da “Samsung A74 modelini piyasaya sürmeyecek” iddiasını kuvvetlendiriyor. Üzerinde çalışılmayan bir telefon hakkında bir sızıntı olmamasına da şaşırmamak gerekiyor.

Mevcut Galaxy A73’ün de Samsung’un ürün portföyünde “farklılaştırılmış” bir yerde olduğu söylenebilir. Söz konusu telefon, selefi Galaxy A72’ye kıyasla çok daha az ülkede piyasaya sürülmüştü.

Samsung Galaxy A74’ün eksikliği büyük bir fiyat uçurumuna neden olabilir

Samsung Galaxy A74 modelinin piyasaya çıkmaması, Güney Koreli şirketin ürün gamında fiyat anlamında büyük bir uçurumun doğmasına neden olabilir. Galaxy A54 ve S23 modelleri arasındaki fiyat uçurumunun S22 FE veya S23 FE modelleriyle kapatılması ihtimal dahilinde olsa da, Samsung’dan henüz bu konuda bir işaret gelmediğini belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER