Teknoloji

Samsung Galaxy A72’nin fotoğrafları resmi duyurudan önce sızdı

samsung galaxy a72

Samsung Galaxy A serisinin beklenen üyeleriyle ilgili sızıntılar devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Galaxy A52’nin fotoğrafları internete sızmıştı. Son sızıntının yıldızı ise Samsung Galaxy A72.

Galaxy A72, adından da anlaşıldığı üzere, Galaxy A71’in takipçisi olacak. Telefonun tasarımı da Galaxy A52’ye bir hayli benziyor. A72, temel itibarıyla A52’nin büyük kardeşi olduğu için bu benzerliğe pek şaşırmamak gerekiyor.

Galaxy A72’nin 2021’in ilk günlerinde resmiyet kazanması bekleniyor. Plastik bir arka panele ve alüminyum çerçeveye sahip olacağı söylenen telefonda 6.7 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunacağı belirtiliyor. Bu ekranın orta üst kısmında ön kameranın yerleştirildiği bir deiliğin olduğu görülüyor.

Akıllı telefonun arkasında ise dörtlü bir kamera sistemi yer alıyor. Ancak bu kameralara dair detaylar şu an için belirsizliğini koruyor. Yine de, ana kamera görevini 64 megapiksel sensörün üstlenmesi muhtemel görünüyor.

samsung galaxy a72Samsung Galaxy A72, 8.1 mm. kalınlığında bir kasayla gelecek. Kamera çıkıntısıyla telefonun kalınlığı 9.9 mm. olacak. 3.5 mm. kulaklık jakının da bulunacağı telefonun ABD’de 599 dolar karşılığında satılacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER