Teknoloji

Samsung Galaxy A72’nin kamera sisteminin detayları belli oldu

samsung galaxy a72

Samsung Galaxy A72 5G, kısa süre önce sızan fotoğraflarla görülmüştü. Bu fotoğraflarda telefonun dörtlü arka kamera sistemi de dikkat çekmişti. Kamera sisteminin detaylarının sızması da fazla zaman almadı.

Hollanda’da yayın yapan GalaxyClub sitesinin haberine göre, akıllı telefonda ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 5 megapiksel makro kamera ve 5 megapiksel derinlik sensörü sistemi tamamlayacak.

Telefonun 4G versiyonu SM-A725F, 5G versiyonu ise SM-A726B model numaralarını taşıyacak. Her iki versiyonun da Avrupa’da satılacağı belirtilirken; 4G versiyonun 450 ila 500 avro, 5G versiyonun ise 550 ila 600 avro karşılığında satılacağı söyleniyor.

Samsung’dan şimdilik Galaxy A72’nin 4G veya 5G versiyonlarıyla ilgili bir açıklama gelmiş değil. Dedikodulara göre, telefonun 5G versiyonunda 6.7 inç büyüklüğünde parmak izi tarayıcısının da entegre edildiği bir ekran bulunuyor.

8.1 mm. kalınlığındaki telefonda 3.5 mm. kulaklık jakının mevcut olacağı da biliniyor. Samsung Galaxy A72 hakkında önümüzdeki dönemde yeni detaylar duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER