Teknoloji

Samsung Galaxy A72 4G’nin çıkışı için bir işaret daha

samsung galaxy a72

Samsung Galaxy A72 4G için hazırlanan destek sayfası, Samsung’un Rusya internet sitesinde görüldü. Destek sayfasının ortaya çıkması, akıllı telefonun yakında resmiyet kazanacağını gösteriyor.

Samsung’dan henüz Galaxy A72 4G için resmi bir bilgi verilmiş değil. Ancak Geekbench’in benchmark testi sayesinde cihazın önemli özellikleri hakkında fikir edinmek mümkün olmuştu. Buna göre, akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 720G işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor. Galaxy A72 4G’nin kutusundan Android 11 ile çıkacağı da burada görülüyor.

Galaxy A72’nin 5G versiyonu hakkındaki sızıntılar da bir süredir devam ediyor. İnternete sızan görseller, 6.7 inç büyüklüğündeki kamera delikli ekranı göstermişti. Telefonun parmak izi tarayıcısının da bu ekranın içine yerleştirildiği belirtiliyor.

Samsung Galaxy A72 4G ve 5G’nin teknik özellikleri henüz tamamen ortaya çıkmasa da, 4G versiyonun fiyatı konusunda da sızıntılar mevcut. Akıllı telefonun 128 GB versiyonunun 449 avro, 256 GB versiyonunun ise 509 avro karşılığında satılacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER