Teknoloji

Samsung Galaxy A72 4G benchmark testinden geçti

samsung galaxy a72
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy A72 4G ve 5G versiyonlarıyla önümüzdeki yılın başlarında resmiyet kazanacak. Güney Koreli şirketten henüz telefonla ilgili bir detay paylaşılmasa da, sızıntılar sayesinde A72’nin özellikleri hakkında fikir edinmek mümkün oluyor. Bu sızıntılara son olarak A72’nin 4G versiyonuna ait bir benchmark testi sonucu eklendi.

Benchmark testine göre, Galaxy A72 4G kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacak. Akıllı telefonun kalbindeki Qualcomm Snapdragon 720G işlemciye 8 GB RAM eşlik edecek. Samsung’un Galaxy A52 4G modelinde de Snapdragon 720G işlemci bulunuyor.

Benchmark testinin sonucunda Galaxy A72 4G’yle ilgili olarak başka bir detay görülmüyor. Ancak telefonun 5G versiyonuna ait olduğu söylenen fotoğraflar bir süre önce ortaya çıkmıştı. Bu versiyonda 6.7 inç büyüklüğünde kamera delikli bir ekranın ve dörtlü bir arka kamera sisteminin bulunacağı belirtilmişti. 4G versiyonda da bu kamera özelliklerinin olması muhtemel görünüyor.

samsung galaxy a72 4gSamsung Galaxy A72 4G, Avrupa’da 450 ila 500 avro fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Telefonun siyah, beyaz, mavi ve mor renk seçenekleriyle raflardaki yerini alması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER