Teknoloji

Samsung Galaxy A70s için yeni ipuçları gelmeye devam ediyor

galaxy a70s

Samsung‘un Galaxy A serisini mümkün olduğunca geniş tutmayı istediği bir sır değil. Serideki mevcut telefonlarının “s” versiyonlarını çıkaran Güney Koreli şirket, buna önümüzdeki dönemde de devam edecek. Söz konusu politikanın sıradaki ürünü Samsung Galaxy A70s olacak gibi görünüyor.

Galaxy A70s’in teknik özelliklerinin önemli bir kısmı daha önce Geekbench benchmark testiyle ortaya çıkmıştı. Bu özellikler daha sonra Çin’in telekomünikasyon sertifika kurulu TENAA’nın belgeleriyle de doğrulanmıştı. Hatta telefonun destek sayfasına da şirketin internet sitesinde bir süre için erişilebilmişti.

Samsung Galaxy A70s 64 MP kamerayla gelebilir

Galaxy A70s son olarak Google Play’in geliştirici konsolunda görüldü. Bu liste de akıllı telefonda Qualcomm Snapdragon 675 yonga set, 6 GB RAM ve Full HD+ çözünürlüklü ekranın bulunacağını doğruluyor.

Akıllı telefonun Galaxy A70’ten teknik ve görsel açıdan pek fazla uzaklaşmaması bekleniyor. Ancak tıpkı Galaxy A50s ve A30s‘te olduğu gibi arka panelde prizma gradyan bir tasarıma geçiş yapılacağı söyleniyor. A70s’in arkasında Samsung’un 64 megapiksel çözünürlüklü Bright GW1 kamera sensörünün bulunacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Şirketin A serisinin “s” versiyonlarında kameraları geliştirme yaklaşımını düşününce bu söylenti kulağa mantıklı geliyor.

İLGİLİ HABERLER