Teknoloji

Samsung Galaxy A70s için bir işaret daha geldi

galaxy a70 inceleme android 11
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Galaxy A serisini büyütme konusunda oldukça istekli görünen Samsung, geçtiğimiz hafta Galaxy A30s ve A50s’i tanıtmıştı. Güney Koreli şirket, yakında bu gruba yeni bir cihaz daha ekleyecek gibi görünüyor. Samsung Galaxy A70s adını taşıyacak olan bu yeni telefon, Wi-Fi Alliance tarafından onaylandı.

Galaxy A70’in farklı bir versiyonu olan telefon, Wi-Fi Alliance’ın belgelerinde SM-A707F model numarasıyla görünüyor. Akıllı telefon, daha önce de Geekbench’in veri tabanında aynı isimle boy göstermişti.

Wi-Fi Alliance’ın veri tabanı, Galaxy A70s’in çift bant Wi-Fi kapasitesine ve 802.11 ac desteğine sahip olacağını gösteriyor. Geekbench’te yapılan benchmark testi, akıllı telefonun kutusundan Android 9 Pie yüklü olarak çıkacağını daha önce ortaya koymuştu. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 675’in bulunması ve bu yonga sete 6 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor.

samsung galaxy a70s

Samsung Galaxy A70s 64 MP kamerayla gelebilir

Samsung Galaxy A70s hakkındaki en dikkat çekici iddia ise telefonun kamerasıyla ilgili. Akıllı telefonun arkasında Samsung’un 64 megapiksel çözünürlüklü ISOCELL GW1 sensörünün bulunabileceği söyleniyor. Wi-Fi Alliance sertifikası ve Geekbench’teki benchmark testi, telefonun çıkışının çok da uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER