Teknoloji

Samsung Galaxy A70 için ilk yazılım güncellemesi geldi

samsung galaxy a70

Samsung Galaxy A70, geçtiğimiz mart ayının sonlarında gözler önüne çıkmıştı. 6.7 inç Super AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 675 işlemci ve 4500 mAh kapasiteli pil gibi özellikler barındıran akıllı telefon, Samsung’un mevcut portföyünün dikkat çekici ve iddialı üyeleri arasında yer alıyor.

Galaxy A70’in piyasaya çıkışının üzerinden henüz çok zaman geçmiş değil. Buna rağmen, Samsung akıllı telefon için ilk yazılım güncellemesini yayınlama konusunda fazla zaman kaybetmedi. Telefonun A705GMDDU1ASE4 olarak adlandırılan ve 376 MB büyüklüğündeki ilk yazılım güncellemesiyle kamera, parmak izi tarayıcısı ve kararlılık konusunda iyileştirmeler yapılıyor.

Galaxy A70, Android’in mayıs ayı için hazırlanan güvenlik yamasını da alıyor. Kamera kalite iyileştirmelerinin yanı sıra videolar için de güzelleştirme modu özelliğine kavuşuyor. Parmak izini daha iyi tanıyabilen telefon, tarayıcıya yanlışlıkla dokunulmasına karşı da koruma özelliğine sahip oluyor.

Samsung Galaxy A70 için hazırlanan yazılım güncellemesi ilk olarak Hindistan’da dağıtıma çıktı. Güncellemenin önümüzdeki haftalar içinde tüm kullanıcılarla buluşması öngörülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER