Teknoloji

Samsung Galaxy A7 FCC belgelerinde boy gösteriyor

samsung-galaxy-a7-sizinti-031214

Samsung’un Galaxy Alpha ile başladığı metal yolculuğunun bir sonraki üyesinin Galaxy A7 olacağına dair sızıntı ve haberler geçtiğimiz hafta içinde gündeme gelmişti. İlk etapta akıllı telefonun sadece Çin’de piyasaya sürülme ihtimali ortaya atılsa da, yayınlanan son sızıntılar ABD’nin de listede olduğunu gösteriyor. Samsung Galaxy A7, ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgelerinde SM-A700H ismiyle görülüyor. Söz konusu modelin sadece GSM ve W-CDMA ağlarını desteklemesi ve 4G LTE bağlantısının bulunmaması ise dikkat çekiyor.

Samsung daha önce de akıllı telefonlarının farklı bağlantı seçeneklerine sahip versiyonlarını hazırlamış olsa da, son dönemde 3G bağlantı seçeneğini tabletlerde kullanmayı tercih etmişti. Samsung Galaxy A7’nin geçtiğimiz hafta SM-A7009 kod adıyla sızan Çin versiyonunda 4G bağlantısı bulunmasına rağmen, ABD versiyonunda yer almaması ise kullanıcıları hayal kırıklığına uğratacak bir seçim olduğu izlenimini uyandırıyor.

Samsung Galaxy A7’nin 5.5 inç Full HD ekran, sekiz çekirdekli 1.5 GHz işlemci, 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızayla birlikte gelmesi bekleniyor. Cihazın hafızasının microSD kartla artırılıp artırılamayacağı ise belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER