Teknoloji

Samsung Galaxy A7 (2018) Bluetooth sertifikası aldı

samsung galaxy a7 (2018)

SM-A750FN kod numarasını taşıyan bir Samsung cihazı, geçtiğimiz hafta ABD Federal İletişim Komisyonu’ndan (FCC) onay almıştı. Bu cihazın izleri kısa bir süre sonra şirketin internet sitesinde görülmüş ve Güney Koreli şirketin şimdiden 2019 model Galaxy S8+’ın hazırlığını yaptığı iddia edilmişti. Ancak ortaya çıkan Bluetooth sertifikası, söz konusu cihazın Samsung Galaxy A7 (2018) olduğunu gösteriyor.

2018 model Galaxy A7’ye ait izler ilk olarak geçtiğimiz temmuz ayında görülmüştü. Exynos 7885 işlemci taşıyan telefon, benchmark testi sonuçlarında kendisini göstermişti. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı taşıması beklenen telefon, kutusundan Android 8.1 Oreo ile çıkacak gibi görünüyor. Ancak akıllı telefonun Android 9 Pie güncellemesini de fazla zaman kaybetmeden alacağı ifade ediliyor.

Samsung Galaxy A7 (2018)‘in tasarımı konusunda hâli hazırda pek fazla detay mevcut değil. Ancak akıllı telefonun Sonsuz Ekran ile birlikte gelmesi oldukça muhtemel görünüyor. Galaxy A6+ ve Galaxy A8+‘ın izlerini takip edecek telefonun arkasında çift lensli bir kameranın da bulunması şaşırtıcı olmayacaktır. Samsung’un tercihini camdan mı yoksa alüminyumdan mı yana kullanacağı henüz bilinmiyor.

Ortaya çıkan sertifikalara bakılırsa Samsung Galaxy A7 (2018) önümüzdeki ay içinde resmiyet kazanabilir. Ancak şu anda Güney Koreli şirketten bu yönde bir işaret gelmiş değil.

İLGİLİ HABERLER