Teknoloji

Samsung Galaxy A6+’a ait yeni fotoğraflar ortaya çıktı

Samsung Galaxy A6+ ile ilgili sızıntı ve dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. 2018 model Galaxy A serisinde açılışı üst segmente daha yakın duran A8 ve A8+ ile yapan Samsung’un A6 ve A6+ ile daha mütevazı seçenekler arayanların beklentilerini karşılayacağı söyleniyor. İnternete sızan ve A6+’a ait olduğu belirtilen yeni fotoğraflar, potansiyel kullanıcıları nelerin beklediği konusunda biraz daha somut bir fikir edinmeyi sağlıyor.

Samsung’un akıllı telefonda 18:9 görüntü oranına sahip bir ekran tercih edeceği iddiası daha önce gündeme gelmişti. A6+’a ait olduğu söylenen fotoğraflar da bu iddiayı doğruluyor. Fiziksel ana ekran tuşu barındırmayan A6+, ön taraftan bakıldığında A8 serisiyle aynı çizgide duruyor. Ancak arka tarafa geçildiğinde bu benzerlikler ortadan kalkıyor.

A6+’ın arka paneli, tasarımı itibarıyla akıllara Samsung’un Galaxy J serisini getiriyor. Alüminyum kasa ve anten şeritleri, Galaxy J benzerliğinin temel unsurlarını oluşturuyor. Sızan fotoğraflar, A6+ için altın rengi ve siyahın yanı sıra canlı bir mavi tonunun da renk seçenekleri arasında yer alacağını gösteriyor.

Galaxy A6+’ın yıl içinde Galaxy A6 ile eş zamanlı olarak duyurulmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Galaxy A6’nın kalbinde Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 7870 yonga setinin bulunacağı belirtilirken, A6+’ın Qualcomm Snapdragon 625 yonga setiyle geleceği söyleniyor. A6’da işlemciye 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği belirtilirken, A6+’ta bellek kapasitesinin 4 GB, dahili depolama alanının ise 64 GB olacağı ifade ediliyor. Arka kamera kurulumuna ikinci bir lens eklenmesi de A6+’ın A6’dan ayrıştığı noktalar arasında sayılıyor.

samsung galaxy a6+Samsung Galaxy A6+ fotoğraflarının doğruluğu konusunda şimdilik bir şey söylemek mümkün değil. Buna ek olarak, Güney Koreli şirket de A6 ve A6+ ile ilgili olarak henüz bir işaret vermiş değil. Ancak Galaxy J serisini hatırlatan tasarım, fotoğrafların doğru olma ihtimalini ve cihazın bazı pazarlarda Galaxy J8+ olarak piyasaya sürülebileceği iddialarını kuvvetlendiriyor.

İLGİLİ HABERLER