Teknoloji

Samsung Galaxy A6 (2018)’e ait tanıtım videosu internete sızdı

samsung galaxy a62018 model Samsung Galaxy A6 ve A6+’a ait sızıntılar son dönemde biraz daha artmış durumda. Bu sızıntıların en yenisi ise Galaxy A6’ya ait bir tanıtım videosu oldu. Söz konusu videoda, hem telefonu tüm hatlarıyla görmek hem de telefonun yetenekleri hakkında fikir edinmek mümkün oluyor.

Samsung’un Vietnam ofisi tarafından hazırlanan video, daha önceki sızıntılarda ortaya çıkan bazı özellikleri doğruluyor. 5.6 inç büyüklüğündeki HD+ çözünürlüklü Super AMOLED ekran, söz konusu özellikler arasında yer alıyor. Ancak video başka bilgileri de paylaşması bakımından önem taşıyor.

2018 model Galaxy A6’nın hem önünde hem de arkasında 16 megapiksel çözünürlüklü bir kameranın yer alacağı belirtiliyor. Her iki kameraya da LED flaşın eşlik edeceği belirtilirken, ön kameranın yoğunluğunun ayarlanabilecek olması ilginç bir özellik olarak dikkat çekiyor.

https://twitter.com/bang_gogo_/status/990192521534783488

Videoda telefonun içindeki bileşenler hakkında detay verilmiyor. Ancak Samsung Galaxy A6 (2018)’de Exynos 7870 işlemcinin bulunması ve bu işlemciye 3 ya da 4 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor. Galaxy A6+’ta ise işlemci tercihinin Qualcomm Snapdragon 625’ten yana kullanılması ve telefonda çift lensli bir arka kamera kurulumunun bulunacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER