Teknoloji

Samsung Galaxy A55 ve A35’in destek sayfaları şimdiden hazır

samsung galaxy a55

Samsung Galaxy A54 ve 34 modellerini geçtiğimiz yıl mart ayının ortalarında tanıtmıştı. Bu duyurunun üstünden yaklaşık 12 ay geçmiş ve gözler de bu telefonların takipçilerine çevrilmiş durumda. Samsung Galaxy A55 ve A35 hakkındaki sızıntılar giderek artarken, bunlara son olarak iki telefon için hazırlanan destek sayfaları eklendi.

Söz konusu destek sayfaları, akıllı telefonlar hakkında çok fazla detay barındırmıyor. Galaxy A55’in 128 ve 256 GB depolama alanı seçenekleriyle geleceği görülürken; bu cihazların SM-A556B ve SM-A356B model numaralarını taşıdığı da doğrulanıyor. Bazı model numaralarındaki “DS” ibaresi de “çift SIM” desteğini gösteriyor.

Galaxy A55 ve A35’in tasarımları daha önce sızıntılar sayesinde görülmüştü. Akıllı telefonların tasarımları seleflerine benzese de, “Key Island” dokunuşu da fark edilmişti. Samsung’un Galaxy A15 ve A25’te karşımıza çıkan bu tasarımda, kenar tuşlarının etrafında yükseltilmiş bir alan bulunuyor.

samsung galaxy a55

Samsung Galaxy A55 Exynos 1480 işlemciyle gelecek

TENAA tarafından paylaşılan görseller de bu tasarımı doğrulamıştı. Samsung’un A55’te yeni Exynos 1480 işlemciye yer vereceği de şimdiden bilinenler arasında yer alıyor. Bu işlemcide AMD tarafından hazırlanan ekran kartının bulunacağı söyleniyor. Galaxy A35 ise yine Exynos 1380 ile gelecek.

samsung galaxy a55

Samsung Galaxy A55 ve A35 daha önce başka sızıntılarda da boy göstermişti. Akıllı telefonların kılıfları ve tamir edilebilirlik puanları da ortaya çıkmıştı. Destek sayfalarının da görülmesi, resmi duyurunun çok uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER