FırsatlarManşetler

Samsung Galaxy A54’ün 256 GB’lık modelinde büyük fırsat var

galaxy a54 inceleme

Samsung Galaxy A54 son zamanların en gözde orta segment akıllı telefonlarından bir tanesi. Bizim de daha önce detaylı incelemesini yayınladığımız bu Android telefon, şık tasarımı ve Exynos 1380’in optimum performansını, Super AMOLED ekran ve 50 megapiksel kamera ile buluşturuyor. 256 GB’lık modelin Samsung Shop Online’daki fiyatı 18.499 TL iken, Amazon Türkiye’de 14.799 TL’ye bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy A54 özellikleri

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy A54 5G, estetik bir tasarıma sahip olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Birinci sınıf cam yüzeyi, minimalist ve şık kamera düzeni ile göz alıcı bir tasarım sunuyor. Enerji veren farklı renk seçenekleri, cihazınızın kişisellik kazanmasını sağlayarak her zevke hitap ediyor. IP67 su ve toz dayanıklılık derecesiyle zorlu koşullarda dahi yanınızda olacak bu telefon, hem şıklık hem de dayanıklılık arayanlar için ideal bir tercih sayılır.

Gelişmiş kamera özellikleri ile Galaxy A54 5G, fotoğraf ve video tutkunlarını cezbetmeye hazır. Optik Görüntü Sabitleyici (OIS) ve gelişmiş algılayıcılarıyla, hem sabit hem de hareketli çekimlerde net sonuçlar elde etmek mümkün. VDIS ile videolarınız daha stabil bir görünüme bürünüyor ve otomatik çerçeveleme özelliği sayesinde her anınızı kolayca ölümsüzleştirebiliyorsunuz. 32 MP ön kamera ve Nightography ile yıldızlı gecelerde bile canlı fotoğraflar yakalayabilirsiniz.

Sadece kamerasıyla değil, aynı zamanda etkileyici ekran özellikleriyle de öne çıkan Galaxy A54 5G, 6.4 inç FHD+ Super AMOLED Infinity-O ekranı ile dikkat çekiyor. Kullanıcılarına 120 Hz’e varan yenileme hızı sayesinde akıcı bir görsel deneyim sunarken, dış mekanlarda dahi mükemmel görünebilirlik sağlıyor. Bu ekran, renkleri ve detayları etkileyici bir netlikle gözler önüne seriyor.

Performans açısından geleceğe hazırlıklı olan Galaxy A54 5G, 5G bağlantı seçeneği ile hız sınırlarını zorluyor. Güçlü sekiz çekirdekli işlemci sayesinde yüksek performans sağlayan bu cihaz, aynı zamanda genişletilebilir hafıza seçenekleriyle de tüm anılarınızı kolayca saklamanıza olanak tanır. 128 GB ve 256 GB dahili hafıza seçenekleri ve 1 TB’a kadar MicroSD kart desteği, ihtiyacınız olan tüm içerikleri yanınızda taşımanızı kolaylaştıracak.

Pil ömrü konusunda da iddialı olan Galaxy A54 5G, tek şarjla 2.5 güne kadar kullanım süresi sunan 5.000 mAh pil kapasitesine sahip. Bu uzun pil ömrü, yoğun kullanımda bile sizi yarı yolda bırakmayacak. Gelişmiş dokunsal geri bildirim, Dolby Atmos destekli stereo hoparlörler ve uzun süreli yazılım güncellemeleri ve güvenlik bakımıyla Galaxy A54 5G, hem kalite hem de kullanım kolaylığı söz konusu olduğunda beklenenin çok ötesinde bir deneyim vaat ediyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER