Teknoloji

Samsung Galaxy A53 Google’ın resmi kayıtlarında görüldü

samsung galaxy a53

Samsung Galaxy A serisinin önümüzdeki dönemde A53, A73 ve A23 modelleriyle yenilenmesi bekleniyor. Beğeni toplayan Galaxy A52’nin takipçisi olacak olan A53 hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Yeni bir sızıntı, daha fazla detayı gösteriyor ve bazı özellikleri doğruluyor.

MySmartPrice sitesinin haberine göre, Galaxy A53 Google Play Console kayıtlarında görüldü. Google Play Console kaydı, telefonun ön kamerasının ekranın orta üst kısmına yerleştirildiğini gösteriyor.

Buna ek olarak, Exynos 1200 işlemcinin varlığı da doğrulanıyor. Kayıtlarda bu işlemciye 6 GB RAM eşlik ediyor gibi görünse de, 8 GB RAM seçeneğinin de sunulması bekleniyor.

Google Play Console’daki bilgilere göre, Galaxy A53 kutusundan Android 12 işletim sistemiyle çıkacak ve telefonun ekranı Full HD+ çözünürlük sunacak. Daha önce çıkan haberlere göre, bu AMOLED ekran 6.5 inç büyüklüğünde olacak ve 120 Hz yenileme hızına ulaşacak. Dörtlü arka kamera modülü ve 5000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Samsung Galaxy A53 için henüz resmi bir tanıtım tarihi açıklanmış değil. Ancak Samsung 27 Şubat’ta MWC 2022 kapsamında bir etkinlik gerçekleştirecek. Telefonun bu etkinlikte tanıtılması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER