Teknoloji

Samsung Galaxy A52s 5G için fiyat sızıntısı

samsung galaxy a52s 5g

Samsung Galaxy A52 5G geçtiğimiz mart ayında tanıtılmıştı. Ancak Güney Koreli şirketin bu telefonla ilgili planları henüz bitmiş değil. Samsung, Galaxy A52s 5G adını taşıyan yeni bir model üzerinde çalışıyor.

Benchmark testi sonuçları, akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 778G işlemcinin bulunacağını göstermişti. Söz konusu işlemci, Galaxy A52 5G’de bulunan Snapdragon 750G’ye kıyasla hatırı sayılır bir performans artışı vadediyor. İki telefon arasındaki diğer farklar bilinmese de, fiyatları benzer olacak gibi görünüyor.

Avrupa kaynaklı bir sızıntıya göre, telefonun 128 GB depolama alanına sahip versiyonu 400 ila 500 avro arasında bir fiyatla satılacak. Hâlihazırda Avrupa’da A52 5G 450 avro civarında bir fiyatla satılıyor. Bu da iki telefon arasında büyük bir fiyat farkının olmayacağı anlamına geliyor.

Samsung Galaxy A52s 5G ilk olarak Avrupa’da piyasaya çıktıktan bir süre sonra Hindistan’da satışa sunulacak. Telefon nane yeşili, menekşe, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER