Teknoloji

Samsung Galaxy A52 5G için bir sertifika daha

samsung galaxy a52 5g güncelleme

Samsung Galaxy A52 5G hakkındaki haberler geçtiğimiz kasım ayından bu yana etrafta dolaşıyor. Akıllı telefon şimdi de Çin’in 3C sertifika kurulu tarafından onaylandı. SM-A5260 model numarasıyla veri tabanında boy gösteren telefonun 15W şarj desteğine sahip olduğu da doğrulandı. 3C’nin internet sitesinde başka bir detay yer almıyor.

Ancak bu Galaxy A52 5G ile ilgili ilk sızıntı değil. Akıllı telefon daha önce de Geekbench’in benchmark testinden geçmişti. SM-A526B model numarasıyla testten geçen telefonun bazı özellikleri de bu sayede görülmüştü.

Test sonucuna göre, telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 750G işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 6 GB RAM eşlik ediyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacağı da bilinenler arasında yer alıyor.

Galaxy A52’nin 4G versiyonu ise Qualcomm Snapdragon 720G işlemci taşıyor. Sızan test sonuçlarında bu işlemciye 8 GB RAM’in eşlik ettiği görülüyor.

Samsung Galaxy A52 5G ile ilgili sızıntılar bununla da sınırlı kalmamıştı. İnternete sızan görsellere göre, telefonda 6.5 inç büyüklüğünde kamera delikli bir ekran ve dörtlü bir arka kamera sistemi bulunuyor. Ekrana entegre parmak izi tarayıcısı ve 3.5 mm. kulaklık jakı da telefonda bulunması beklenen özellikler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER