Teknoloji

Samsung Galaxy A52 5G Google Play Console’da görüldü

samsung galaxy a52 5g güncelleme

Samsung Galaxy A52 5G, yakında tanıtılması beklenen iddialı orta segment telefonlar arasında yer alıyor. Pek çok sızıntıda görülen telefonun önemli özellikleri büyük ölçüde ortaya çıkmış durumda. Akıllı telefon son olarak Google Play Console’da boy gösterdi. Google Play Console kaydı, Snapdragon 750G işlemcinin ve Android 11’in varlığını gözler önüne seriyor.

Google Play Console kaydında telefonun ön tarafını görmek de mümkün oluyor. Burada Sonsuz-O ekran da görülüyor. Samsung’un bu ekran için AMOLED paneli tercih etmiş olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

Görünürde bir parmak izi tarayıcısının olmaması ve güç butonunda da bu sensörün izine rastlanmaması, söz konusu ihtimali kuvvetlendiriyor. Google Play Console kaydı 6 GB RAM ve Full HD+ çözünürlüğü de gözler önüne seriyor.

15W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh pil kapasitesi, dört arka kamera ve IP67 sertifikası telefonun özellikleri arasında sayılıyor. IP67 sertifikası 2017 çıkışlı Galaxy A5 ve A7’den bu yana Samsung’un orta segment cihazlarında bulunmuyordu.

Samsung Galaxy A52 5G ile birlikte 4G versiyonu da tanıtılacak. Bu versiyonun kalbinde Snapdragon 720G işlemci yer alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER