Teknoloji

Samsung Galaxy A50s’ten ilk haber geldi

samsung galaxy a50

Samsung Galaxy A50, geçtiğimiz şubat ayında tanıtılmıştı. Güney Koreli şirket, şimdi de telefonun farklı bir versiyonunu piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Samsung Galaxy A50s adını taşıyacağı söylenen telefon, Geekbench’in veri tabanında görüldü.

Galaxy A50s, Geekbench’in veri tabanında SM-A507FN model numarasıyla boy gösteriyor. Akıllı telefonun testten tek çekirdekte 1685, çok çekirdekte ise 5446 puan almış olması da dikkat çekiyor.

Geekbench’teki benchmark testi sonuçları, telefonun özellikleri konusunda da önemli ipuçları veriyor. Akıllı telefonun kalbinde, Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 9610 yonga setin bulunacağı görülüyor. Bu yonga sete 4 GB RAM’in eşlik edeceği belirtiliyor. Cihazın kutusundan Android Pie ile çıkacağı da, benchmark testinin sonuçları içinde göze çarpıyor.

samsung galaxy a50sSöz konusu özellikler, Galaxy A50’de de mevcut. Galaxy A50s’in kamera, ekran ve pil gibi konularda A50’den ayrılması muhtemel görünüyor.

Samsung Galaxy A50s konusunda henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak telefonun benchmark testi sonuçlarının ortaya çıkması, duyurunun çok da uzak olmadığını düşündürüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER