Teknoloji

Samsung Galaxy A50 Exynos 9610 ve 4 GB RAM ile birlikte gelebilir

samsung galaxy a50

Samsung‘un akıllı telefon portföyünde hem tasarım hem de isimlendirme bakımından değişiklikler yapması bekleniyor. Bu değişimin uygun fiyatlı Galaxy M10, M20 ve M30 modelleriyle başlaması beklense de, Güney Koreli şirketin heybesinde başka cihazlar da var gibi görünüyor. Samsung Galaxy A50 de söz konusu telefonlar arasında sayılıyor.

Galaxy A50‘nin 2019’un başları itibarıyla resmiyet kazanması bekleniyor. Geekbench 4 benchmark testinden alınan sonuçlar, akıllı telefonun özellikleri hakkında fikir edinmeyi de mümkün kılıyor.

Testte Samsung SM-A505F kod adıyla boy gösteren Galaxy A50’nin tek çekirdek performansının 1615 ve çok çekirdek performansının da 4380 puan aldığı görülüyor. Bu sonucu alan kurulumun kalbinde Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 9610 yonga seti yer alıyor. Bu yonga setine 4 GB RAM eşlik ediyor.

Benchmark testi sonuçları telefonlarla ilgili fazla detay vermediği için tüm merak edilenleri öğrenmek mümkün olmuyor. Cihazın kamera çözünürlükleri ve dahili depolama alanı kapasitesi henüz bilinmezliğini koruyor. Ancak Geekbench’in sonuç sayfası, telefonun kutusundan Android 9 Pie işletim sistemiyle çıkacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy A50 için henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak Samsung’un Galaxy A serisine yönelik geleneksel yaklaşımı, telefonun aralık ayının sonunda veya ocak aynın başında tanıtılma ihtimalinin kuvvetli olduğunu gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER