Teknoloji

Samsung Galaxy A42’nin pil kapasitesi ortaya çıktı

samsung galaxy a41 42 android 11

Samsung Galaxy A42 hakkındaki ilk haberler geçtiğimiz ay gündeme gelmişti. Bu haberlerde telefonun 5G desteğine sahip olacağı dışında başka bir detay göze çarpmamıştı. Ancak telefonun Çin’in 3C sertifika kurulundaki kaydı, önemli bir bilgiyi gözler önüne seriyor.

Sertifika kaydında telefonun pil kapasitesini görmek mümkün oluyor. 3C’ye göre telefonda 4860 mAh kapasiteli bir pil bulunuyor. Ancak pilin tipik kapasitesinin 5000 mAh olması kuvvetle muhtemel görünüyor. Bu da Samsung’un en ucuz 5G telefonu olması beklenen A42’nin pil kapasitesi konusunda iddialı olduğu anlamına geliyor.

Galaxy A42 ile ilgili başka iddialar da mevcut. Akıllı telefonda kullanıcılara 128 GB dahili depolama alanının sunulacağı söyleniyor. Telefonun çıkışı içinse 2021 işaret ediliyor. Samsung’un henüz 5G şebekesinin devreye girmediği ülkelerde telefonun 4G versiyonunu çıkarabileceği de belirtiliyor.

samsung galaxy a42

Samsung Galaxy A42 hakkında önümüzdeki dönemde başka haberler duymak da sürpriz olmayacaktır. Akıllı telefonun tanıtımı için 2021’in işaret edilmesi, bizleri sızıntılarla dolu uzun bir dönemin beklediğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER