Teknoloji

En yeni Samsung Galaxy A35 sızıntısı tasarımı ve özellikleri bir kez daha doğruluyor

samsung galaxy a35

Samsung Galaxy A35 çok büyük ihtimalle bu ay içinde resmen gözler önüne çıkacak. Sızıntılar sayesinde bu akıllı telefonun nasıl görüneceği şimdiden biliniyor. Galaxy A35 Leylak, Lacivert, Buz Mavisi ve Limon renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Yeni bir sızıntı sayesinde telefonun farklı renk seçeneklerine farklı açılardan bakmak mümkün oluyor.

Aynı sızıntıda telefonun özelliklerine de ışık tutuluyor. Bu sızıntıya göre, Galaxy A35 6.6 inç büyüklüğünde 120 Hz Full HD+ çözünürlüklü Super AMOLED ekranla gelecek. Ekranın üstündeki yuvarlak delik 13 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapacak. Arka tarafta ise 50 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 megapiksel makro kamera eşlik edecek.

Galaxy A35’in kalbinde Samsung’un Exynos 1380 işlemcisinin bulunması bekleniyor. Bu işlemciye 6 veya 8 GB RAM eşlik edecek. Depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olacak.

Samsung Galaxy A35, Android 14 ve One UI 6.1 ile gelecek

Akıllı telefonda Android 14 işletim sistemini One UI 6.1 kullanıcı arayüzü tamamlayacak. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 25W şarj destekli 5000 mAh pil verecek.

  • samsung galaxy a35
  • samsung galaxy a35

Galaxy A35’in 8.2 mm kalınlığında olacağı ve tartıda 209 gram çekeceği söyleniyor. Telefonun IP67 dayanıklılık sertifikasına sahip olması da beklentiler arasında yer alıyor. Sızıntıların giderek artması, akıllı telefonun resmi duyurusunun çok uzak olmadığını bir kez daha gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER