Teknoloji

Samsung Galaxy A35 Google Play Console’da boy gösterdi

samsung galaxy a35

Samsung Galaxy A35 ve A55 hakkındaki sızıntılar son günlerde iyiden iyiye artmış durumda. Bu sızıntılara son olarak Galaxy A35’in Google Play Console’da boy göstermesi eklendi.

Google Play Console’da paylaşılan görselde Galaxy A35’in hem önünü hem de arkasını görmek mümkün oluyor. Samsung’un büyük ölçüde simetrik bir ekran çerçevesini tercih ettiği ve ön kameranın da ekranın üstündeki yuvarlak deliğe yerleştirildiği görülüyor. Arka tarafta ise yine Samsung’un son yıllardaki pek çok telefonunda olduğu gibi dikey şekilde sıralanan üç kamera kullanıcıları karşılıyor.

Galaxy A35 5G, Exynos 1380 işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu işlemciye 8 GB RAM eşlik edecek. Akıllı telefonda Android 14’ü One UI 6 kullanıcı arayüzü tamamlarken, ekran çözünürlüğü de 2340 x 1080 piksel olacak.

Samsung Galaxy A35 için resmi duyuru yakın

Google Play Console kaydı sayesinde Galaxy A35 5G üstündeki gizem perdesi büyük ölçüde ortadan kalkmış oluyor. Daha önce farklı sertifika veri tabanlarında boy gösteren telefon, Geekbench’in testinden de geçmişti. Dolayısıyla yakında Galaxy A35 ile resmen tanışmak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER