Teknoloji

Samsung Galaxy A33 5G için yeni sızıntı

samsung galaxy a33 5g

Samsung Galaxy A33 5G hakkındaki sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor. Kısa süre önce akıllı telefonun dört renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacağı görülmüştü. Şimdi de akıllı telefonun OnLeaks tarafından hazırlanan görselleri internete sızdı.

A33 5G, görsel açıdan A32 4G’ye benziyor. Sonsuz-U Super AMOLED ekrana sahip olduğu söylenen telefonun arkasında dört kamera görülüyor. Kameraların yerleştirildiği çıkıntı ise akıllara Oppo Find X3 ve Find X3 Pro modellerini getiriyor.

A33 5G’nin 6.4 inç ekranı, Full HD+ çözünürlük sunuyor. Kaynakların verdiği bilgiye göre, Samsung bu modelde çok daha gelişmiş ve yüksek çözünürlüklü kamera sensörlerini kullanıcıların karşısına çıkaracak.

A33 5G’de güç butonunun ve ses kontrol tuşunun telefonun sağ kenarına yerleştirilmesi bekleniyor. Alt kenardaki USB-C girişinin yanında ise hoparlör ve mikrofon bulunuyor. A32’nin 4G ve 5G versiyonlarında mevcut olan 3.5 mm. kulaklık jakı ise A33 5G’de görülmüyor.

samsung galaxy a33 5g8.1 mm. kalınlığındaki A33 5G’nin 2022’nin ocak ayında gözler önüne çıkması öngörülüyor. Galaxy A32 5G de 2021’in ocak ayında tanıtılmıştı. 4G versiyon ise şubat ayında kullanıcılarla buluşmuştu.

Önümüzdeki günlerde Samsung Galaxy A33 5G hakkında yeni detayların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER