Teknoloji

Samsung Galaxy A31 için resmi duyuru tarihi yaklaşıyor

galaxy a30s samsung a31

Samsung Galaxy A31 hakkındaki dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Ancak bu dedikodular artık yavaş yavaş yerini daha somut işaretlere bırakıyor. Akıllı telefonun kısa süre önce Bluetooth sertifikası alması, bu somut işaretler arasında göze çarpıyor.

Söz konusu somut işaretlere bir yenisi daha eklendi. Galaxy A31 için hazırlanan ürün sayfası, Samsung’un resmi Rusça internet sitesinde görüntülenmeye başladı. Destek sayfasının ortaya çıkması, akıllı telefonun resmi duyurusunun da iyiden iyiye yaklaştığını düşündürüyor.

Galaxy A31 için hazırlanan destek sayfasında telefonun özelliklerine dair somut bilgiler bulunmuyor. Ancak daha önce internete sızan bir Geekbench benchmark testi sonucu, telefonda 4 GB RAM’in bulunacağını ve cihazın kutusundan Android 10 işletim sitemiyle çıkacağını göstermişti. Samsung’un telefon için başka bellek kapasitesi seçenekleri sunması da muhtemel görünüyor.

 

galaxy a31Geekbench’in benchmark testi, Galaxy A31’in MediaTek MT6768V/CA işlemci taşıyacağını da ortaya koymuştu. Bu işlemcinin Helio P65 olabileceği belirtiliyor. 5000 mAh kapasiteli pil, 64 GB’den başlayan dahili depolama alanı seçenekleri, 48 megapiksel ana kamera ve 5 megapiksel makro kamera telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Önümüzdeki günlerde Samsung Galaxy A31 hakkında yeni bilgiler duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER