Teknoloji

Samsung Galaxy A25’in yeni görselleri ortaya çıktı

samsung galaxy a25

Samsung Galaxy A25‘in CAD dosyaları doğrultusunda hazırlanan görselleri geçtiğimiz yılın kasım ayında ortaya çıkmıştı. Şimdi de cihaza ait olduğu belirtilen yeni bir görsel seti paylaşıldı. Bunlar Samsung’a ait orijinal görseller gibi görünse de, henüz bu konuda bir doğrulama gelmiş değil.

Yine de, CAD tabanlı olanlara kıyasla daha güvenilir görünen bu görseller, telefonun tasarımına konusunda daha net bir fikir edinmeyi sağlıyor. Ancak Galaxy A25’in görsel anlamda kullanıcıları şaşırtan herhangi bir unsur barındırmadığını da belirtmek gerekiyor.

Galaxy A25’in siyah, açık mavi, lime yeşili ve “mavi-gri” olarak adlandırılan dört renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacağı belirtiliyor. 162 x 77.5 x 8.3 mm boyutlarındaki telefonun parmak izi tarayıcısı kenarındaki güç butonuna yerleştirilmiş. Ekran büyüklüğünün de 6.44 inç olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Telefonun önünde, tıpkı Galaxy A24’te olduğu gibi, 13 megapiksel kameranın olacağı belirtiliyor. Arka panelde ise yine alışık olduğumuz Samsung tasarımını görmek mümkün oluyor. Burada birbirinden bağımsız yerleştirilmiş üç kamera mevcut. Ana kamera görevini yine 50 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstlenmesi öngörülüyor.

  • samsung galaxy a25

Samsung Galaxy A25 5000 mAh pille gelecek

Geçmiş sızıntılara göre, telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 25W şarj destekli 5000 mAh pil verecek. Android 14 ve One UI 6 kullanıcı arayüzü de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy A25, Geekbench’in benchmark testinden Exynos 1280 işlemci ve 8 GB RAM ile geçmişti. Android 14 ile gelecek olan telefonun çıkışının 2025’e sarkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER