Teknoloji

Samsung Galaxy A22 5G önümüzdeki yılın ikinci yarısında tanıtılacak

samsung galaxy a21s a22 android 11
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung uygun fiyatlı 5G telefon sunma konusunda 2021’i oldukça aktif geçirecek gibi görünüyor. Şirketin Galaxy A32 5G isimli bir telefon üzerinde çalıştığı daha önce ortaya çıkmıştı. Samsung Galaxy A22 5G ile bu alanda daha da uygun fiyatlı bir seçenek sunacağa benziyor.

Galaxy A22 5G’ye dair dedikodular, Samsung’un ana vatanı Güney Kore’de ortaya çıktı. Akıllı telefonun burada 200 bin won (1381 TL) karşılığında satılacağı söyleniyor. Samsung’un bu telefonla Realme ve Redmi gibi markaların çıkaracağı 5G telefonlarla daha iyi rekabet etmeyi amaçladığı belirtiliyor.

Galaxy A22 5G’nin özellikle Hindistan ve Güney Doğu Asya’da yüksek satış rakamlarına ulaşmasının hedeflendiği söyleniyor. Samsung’un bu telefonu yılın ikinci yarısında piyasaya çıkaracağı öne sürülüyor. Galaxy A32 5G içinse yılın ilk yarısı işaret ediliyor.

Samsung Galaxy A22 5G ile ilgili olarak hâlihazırda teknik bir detay bilinmiyor. Ancak iddia edilen fiyat, telefonda MediaTek Dimensity 700 serisinden veya Qualcomm’un 6 serisinden yeni bir işlemcinin bulunması ihtimalini artırıyor.

İLGİLİ HABERLER