Teknoloji

Samsung Galaxy A22 5G için yeni sertifika

samsung galaxy a22 5g

Giriş segmentinde konumlanması beklenen Samsung Galaxy A22 5G için hazırlıklar uzun sayılabilecek bir süredir devam ediyor. Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 700 işlemcisinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Daha önce ortaya çıkan görseller sayesinde A22 5G’yi görmek mümkün olmuştu. Akıllı telefon şimdi de TUV Rheinland’ın veri tabanında görüldü. Bu da akıllı telefonun çıkışının çok uzak olmadığını gösteriyor.

SM-A226B/DS model numarasını taşıyan telefonun 15W şarj adaptörüyle geleceği belirtiliyor. Ancak TUV’daki kayıtta telefonun özellikleriyle ilgili olarak başka bir detay verilmiyor. Geçmiş sızıntılara göre telefonda 6 GB RAM, 48 megapiksel ana arka kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve iki adet 2 megapiksel kamera bulunuyor.

samsung galaxy a22 5gSamsung Galaxy A22 5G, damla çentikli bir ekranla gelecek. Bu çentik 13 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapacak. Akıllı telefonun kutusundan Android 11 işletim sistemi ve One UI 3.1 kullanıcı arayüzüyle çıkacağı söyleniyor. Telefonun 4G versiyonunun da bazı ülkelerde satışa sunulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER