Teknoloji

Samsung Galaxy A20s’e bir onay daha geldi

samsung galaxy a20s

Samsung, Galaxy A ve M serilerini mevcut telefonlarının “s” versiyonlarıyla büyütmeye devam edecek gibi görünüyor. Bu yaklaşımın en yeni halkalarından birisi, Samsung Galaxy A20s olacağa benziyor.

Galaxy A20s’in yolda olduğunu, Çin’in telekomünikasyon sertifika kurulu TENAA tarafından onaylanmış olması bir kez daha gösteriyor. Model numarası SM-A2070 olan akıllı telefonda 6.49 inç büyüklüğünde Sonsuz-V ekranın bulunduğu belirtiliyor. Bu ekranın üstündeki V şeklindeki çentik, akıllı telefonun ön kamerasına ev sahipliği yapıyor. A20s’in görsel açıdan akıllara Galaxy M30’u getirdiği de söylenebilir.

Telefonun arka panelinde LED flaşın eşlik ettiği üç lensli bir arka kamera görülüyor. Parmak izi tarayıcısı da arka panelin üyeleri arasında bulunuyor. TENAA’nın veri tabanına göre, akıllı telefona enerjisini 4000 mAh kapasiteli pili veriyor. A20s’in 163.31 × 77.52 × 7.9 mm. boyutlarında olacağı da TENAA sayesinde ulaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy A20s ne zaman çıkacak?

Galaxy A20s’in çift SIM desteğinin bulunacağı ve kutusundan Android Pie ile birlikte çıkacağı belirtiliyor. Telefonda Android Pie’ı One UI’ın tamamlayacağı ifade ediliyor. Cihaz görsellerine göre; güç butonu sağ kenarda, ses kontrol tuşları ise sol kenarda yer alıyor.

Samsung Galaxy A20s, Wi-Fi ve Bluetooth sertifikalarını kısa süre önce almıştı. Sertifikaların tamamlanmış olması, A20s’in çıkışının çok uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER