Teknoloji

Samsung Galaxy A serisini genişletmeye hız kesmeden devam ediyor

samsung galaxy a30 ve galaxy a50 a20e a

Samsung Galaxy A serisini yeni modellerle genişletmeye devam edecek gibi görünüyor. Şirket, üç yeni Galaxy A serisi telefona ait ürün sayfalarını Birleşik Krallık’taki internet sitesinde yanlışlıkla yayına aldı. Söz konusu telefonlar Samsung Galaxy A20e, A40 ve A90 isimlerini taşıyor.

İlk olarak GalaxyClub sitesi tarafından fark edilen ürün sayfaları hâlâ erişilebilir durumda. Ancak bu sayfalarda telefonların ismi dışında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ürün sayfalarının ortaya çıkışı ve kaldırılmamış olmaları, Samsung’un yeni telefonlarıyla ilgili duyuruyu yakında yapabileceğini gösteriyor.

Galaxy A20e, henüz duyurulmayan Galaxy A20’nin daha küçük versiyonu olacak gibi görünüyor. Galaxy A40 ve A90 hakkında da daha önce çeşitli haberler çıksa da, iki telefon için de şimdilik ortada somut bir bilgi bulunmuyor. Samsung A20e, A40 ve A90 ile birlikte Galaxy A ailesini büyütme hamlesinde hız kesmeyeceğini gösteriyor. Şirket Galaxy A serisini üst segmentte konumlanan Galaxy S ve Galaxy Note serilerinin daha uygun fiyatlı alternatifleri olarak öne çıkarıyor.

Samsung Galaxy A20e, A40 ve A90’dan sonra da durmayacak

Samsung kısa süre önce Galaxy A30 ve A50’nin duyurusunu yapmıştı. A10, A70, ve A80 ile ilgili dedikodular da gündeme gelmişti. A20e ve A90’la ilgili somut işaretlerin gelmesi, bu telefonların da yakında ortaya çıkabileceğini gösteriyor.

Güney Koreli şirket için henüz resmen duyurmadığı telefonlarını yanlışlıkla sızdırmak sıra dışı bir durum değil. Kısa süre önce tanıtılan Galaxy A50 de resmi duyurudan önce ilk olarak şirketin Hindistan’daki internet sitesinde görülmüştü. Dolayısıyla Samsung Galaxy A20e, A40 ve A90 için resmi açıklamanın yakında gelmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER