Teknoloji

Samsung Galaxy A13 4G ve M23 5G’ye onay geldi

galaxy a13 4g

Samsung Galaxy A13 5G geçtiğimiz yıl tanıtılsa da, telefonun uzun süredir konuşulan 4G versiyonu henüz resmiyet kazanmış değil. Ancak akıllı telefonun Tayland’da yetkili kurun NBTC’den sertifika alması, A13 4G’nin çıkışının çok uzak olmadığı anlamına geliyor.

Telefonun destek sayfaları daha önce Samsung’un İngiltere, Hindistan, İsviçre ve Rusya’daki internet sitelerinde görülmüştü. Bu destek sayfalarının ardından sertifikanın görülmesi, meraklı bekleyişin yakında biteceğini gösteriyor.

NBTC’nin veri tabanında ya da Samsung’un destek sayfalarında A13 4G’nin özelliklerini görmek mümkün olmuyor. Ancak Geekbench’in benchmark kayıtlarında SM-A135F model numarasıyla boy gösteren telefonun bazı özellikleri daha önce internete sızmıştı.

samsung galaxy a13 4gBuna göre, telefonun kalbinde Exynos 850 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 3 GB RAM eşlik ediyor. Ancak Samsung’un başka bellek seçenekleri sunması da muhtemel görünüyor. Android 12’nin varlığı da benchmark testinin gösterdikleri arasında bulunuyor.

Samsung Galaxy A13 4G ile birlikte Galaxy M23 5G modelini de duyurabilir. Destek sayfaları İngiltere ve Rusya’da görülen bu telefon da NBTC tarafından onaylanan cihazlardan biri oldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER