Teknoloji

Samsung Galaxy A13 4G için çarklar dönmeye başladı

samsung galaxy a13 5g 4g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy A13 önümüzdeki haftalarda 4G ve 5G versiyonlarıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı telefonlarla ilgili söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Galaxy A13 5G’ye ait olduğu söylenen görseller kısa süre önce internete sızmıştı. Bu görsellerde üç arka kamera görülmüştü.

A13 4G için henüz ortada bir görsel yok. Ancak dedikodulara göre akıllı telefonda dört arka kamera bulunacak. Bu kameraların Galaxy A52s 5G modelinde olacağı gibi dikey biçimde sıralanacağı söyleniyor. A13 4G’nin parlak ve plastik bir arka panelle geleceği de söylentiler arasında yer alıyor. Giriş segmentinde konumlanan telefonun plastik bir kasaya sahip olmasına çok şaşırmamak gerekiyor.

A13 4G’nin alt kenarında 3.5 mm. kulaklık jakı bulunacak. USB-C girişi ve hoparlör ızgarası da kulaklık jakına eşlik edecek. Telefonun güç butonunun ve ses kontrol tuşlarının da sağ kenarda bulunduğu belirtildi.

Galaxy A13 4G için üretimin Hindistan’ın Noida şehrinde bulunan Samsung fabrikasında başladığı söyleniyor. A13 5G’nin yurt dışında 250 dolar karşılığında satılması bekleniyor. Bu da A13 4G’nin daha düşük bir fiyatla raflardaki yerini alacağı anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER