Teknoloji

Samsung Galaxy A12 için bir onay daha

samsung galaxy a11

Samsung Galaxy A12 kısa süre önce Bluetooth sertifikası almıştı. Akıllı telefon şimdi de ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından onaylandı. FCC’nin sertifikası, telefona dair bazı önemli detayları da gözler önüne seriyor.

FCC tarafından onaylanan SM-A125M/DS model numaralı telefonda EB-A217ABY model numarasını taşıyan bir pil bulunuyor. Bu pilin tam kapasitesi bilinmiyor. Ancak A21s’in EB-BA217ABY model numaralı pili 5000 mAh kapasiteye sahip. EB-A217ABY model numaralı pilin de aynı kapasiteyle gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Söz konusu belgede, Galaxy A12’nin 15W şarj desteğiyle geleceği görülüyor. Galaxy A21s de 15W şarj desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

samsung galaxy a12

FCC belgelerinde telefonun diğer özellikleriyle ilgili başka detay verilmiyor. Ancak Geekbench’in benchmark testi sonuçlarına göre telefonda Helio P35 işlemci ve 3 GB RAM bulunacak.

Samsung Galaxy A12, büyük ihtimalle A11 gibi PLS TFT ekranla gelecek. Kenara yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı, üçlü arka kamera ve 32 ile 64 GB dahili depolama alanı seçenekleri telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER