Teknoloji

Samsung Galaxy A11 sessiz sedasız resmiyet kazandı

samsung galaxy a11

Samsung Galaxy A11 hakkındaki dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyordu. Akıllı telefon sonunda sessiz sedasız resmiyet kazandı. Güney Koreli şirket henüz detaylı özellik listesini paylaşmasa da, mevcut liste sayesinde de telefonun teknik kapasitesi hakkında fikir edinmek mümkün oluyor.

Galaxy A11, isminden de anlaşılacağı üzere, Samsung’un giriş segmentindeki en yeni temsilcisi. Telefonun 6.4 inç büyüklüğündeki 1560 x 720 piksel çözünürlüklü Sonsuz-O ekranın üzerinde kameraya ev sahipliği yapan bir delik bulunuyor. Burada 8 megapiksel çözünürlüklü ön kamera yer alıyor.

Akıllı telefonun arkasına geçildiğinde ise kullanıcıları üç lensli bir kamera sistemi karşılıyor. Burada ana kamera görevini 13 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Bu sensöre 5 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. 8 mm. kalınlığındaki telefon, tartıda 177 gram çekiyor. Giriş seviyesinde konumlanan telefonun arka panelinde ana malzeme olarak plastik tercih edilmiş.

Samsung Galaxy A11 ne zaman çıkacak?

Galaxy A11, 1.8 GHz sekiz çekirdekli bir işlemciye sahip. Bu işlemcinin modeli, Samsung tarafından henüz belirtilmiş değil. İşlemciye 2 veya 3 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı için ise tek seçenek 32 GB. Ancak microSD kart ile depolama alanını genişletmek mümkün. 4000 mAh pil ve 15W şarj desteğine sahip telefon için siyah, beyaz, kırmızı ve mavi olmak üzere dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Samsung Galaxy A11 için henüz bir fiyat ve çıkış tarihi bilgisi paylaşılmış değil. Ancak Samsung’dan ilk açıklamanın gelmesi, daha fazla detayın duyurulmasının da uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER