Teknoloji

Resmi tanıtım fotoğrafları Samsung Galaxy A05’in renk seçeneklerini gösteriyor

samsung galaxy a05

Samsung Galaxy A05 hakkındaki sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor. Kısa süre önce ortaya çıkan bir şema, telefonun arkasında iki kameranın bulunduğunu doğrulamıştı. Akıllı telefon daha önce Google Play Console kayıtlarında da çift arka kamerayla boy göstermişti. Bu sızıntılara şimdi de A05’in resmi tanıtım fotoğrafları eklendi. Söz konusu fotoğraflarda telefonu üç farklı renk seçeneğini görmek mümkün oluyor.

Galaxy A05 kullanıcıların karşısına siyah, gümüş ve açık yeşil renk seçenekleriyle çıkacak. Bunların Samsung’un seçtiği resmi isimler olmadığını belirtmekte fayda var. Güney Koreli şirketin daha “havalı” isimler tercih edeceği söylenebilir.

Tanıtım görselleri Galaxy A05’te ana kamera görevini 50 megapiksel sensörün üstleneceğini ve buna 2 megapiksel derinlik sensörünün eşlik edeceğini de bir kez daha doğruluyor. Görsellerde ekranın alt çerçevesinin kalınlığı dikkat çekerken, Samsung görsellerde oyun deneyimine de vurgu yapıyor.

Telefonun oyun performansının nasıl olacağı konusunda şimdiden bir şey söylemek pek kolay değil. Ancak Galaxy A05’in kalbinde MediaTek’in Helio G85 işlemcisinin olacağı geçtiğimiz ay bir Geekbench benchmark testinin sonucuyla ortaya çıkmıştı.

Samsung Galaxy A05 hangi özelliklerle gelecek?

Daha önceki sızıntılara göre, Samsung Galaxy A05 6.7 inç büyüklüğünde HD+ ekranla gelecek. 4 veya 6 GB RAM, 64 veya 128 GB depolama alanı, 3.5 mm kulaklık jakı, güç butonuna entegre parmak izi tarayıcısı gibi özellikler taşıyacak. 25W şarj destekli 5000 mAh pil de doğrulanan özellikler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER