Teknoloji

Samsung Galaxy A04 için bir onay daha

samsung galaxy a04
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy A04 bir süre önce Wi-Fi Alliance tarafından onaylanmış ve Wi-Fi sertifikası almıştı. Akıllı telefon şimdi de Tayland’da NBTC’den vize aldı. Bu yeni sertifika, telefonun çıkışının giderek yaklaştığını gösteriyor.

NBTC’deki kayıt, Galaxy A04’ün teknik özellikleri konusunda bir detay vermiyor. Sadece SM-A045F/DS model numaralı akıllı telefonda 5G desteğinin olmayacağını bu sertifika sayesinde görmek mümkün oluyor. Galaxy A04’ün Hindistan’dan da vize aldığını belirtmekte fayda var.

Samsung’un Galaxy A04’ün yanı sıra Galaxy A04s ve A04 Core modellerini de tanıtması bekleniyor. Galaxy A04s bir süre önce Hindistan Standartlar Bürosu tarafından onaylanmıştı. Bu da Galaxy A04s’in satılacağı ülkelerden birinin Hindistan olduğu anlamına geliyor.

Samsung Galaxy A04 ne zaman tanıtılacak?

Galaxy A04 bir süre önce ABD’de Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından onaylanmıştı. FCC kaydı telefonun ölçülmüş batarya kapasitesinin 4900 mAh olduğunu göstermişti. Bu da Samsung’un telefonun pil kapasitesini 5000 mAh olarak açıklayacağı anlamına geliyor. Şirketin 15W şarj desteği sunacağı da bilinenler arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy A04 serisinin üyelerinin ne zaman tanıtılacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak telefonlar için verilen sertifikaların artması, Güney Koreli şirketin beklenen duyuruyu yakında yapabileceği anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER