Teknoloji

Samsung Galaxy A03s sızıntısı detayları gözler önüne seriyor

samsung galaxy a03s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy A03s, şirketin en uygun fiyatlı akıllı telefonlarından Galaxy A02s’in takipçisi olarak yakında resmiyet kazanacak gibi görünüyor. Yeni bir sızıntı, akıllı telefonun hem tasarımını hem de özelliklerini görmeyi sağlıyor.

Akıllı telefonun parmak izi tarayıcısının kenara yerleştirildiği belirtilirken, alt kenarda da USB-C girişinin varlığı göze çarpıyor. Galaxy A02s’te parmak izi tarayıcısı bulunmadığı ve micro USB girişi tercih edildiği için bu değişikliklerin önemli olduğunu belirtmek gerekiyor.

Akıllı telefonun 6.5 inçlik ekranının üzerindeki çentik, telefonun ön kamerasına ev sahipliği yapıyor. Ön kameranın çözünürlüğünün 5 inç olduğu belirtiliyor. Telefonun arkasında ise 13 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel çözünürlüklü derinlik sensörü ve 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor.

Samsung Galaxy A03s için henüz fiyat ve çıkış tarihi gibi konularda net bir bilgi verilmiş değil. Ancak önümüzdeki dönemde telefona dair yeni detay ve bilgilerin gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER