Teknoloji

Samsung Galaxy A02 testten geçti, özellikleri görüldü

samsung galaxy a02s a02

Samsung, Galaxy A02s adını taşıyan akıllı telefonunu kısa bir süre önce duyurmuştu. Şirket şimdi bu cihazın da altında konumlanan bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Samsung Galaxy A02 adını taşıması beklenen telefon, Geekbench 5’in benchmark testinden geçti.

Sonuç sayfasında telefon SM-A022F model numarasıyla görülüyor. Bu model numarası, A serisinin isimlendirme şemasıyla örtüşüyor. Örneğin, Galaxy A02s’te bölgeye bağlı olarak SM-A025F/DS/G/M model numaraları kullanılıyor. Bu da benchmark testinden geçen cihazın Galaxy A02 olması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Benchmark testinin sonuç sayfası, telefonun özellikleri konusunda az da olsa bilgi veriyor. Buna göre, akıllı telefonun kalbinde MediaTek MT6739WW işlemci bulunuyor. Dört çekirdekli yonga sette, 1.8 GHz hızında Cortex-A53 çekirdekler mevcut.

Samsung Galaxy A02 için bellek seçenekleri 2 GB’den başlayacak. Galaxy A02s’te minimum bellek seçeneği 3 GB idi. Akıllı telefon kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacak. Samsung’un telefonu yakın zamanda duyurması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER