Teknoloji

Samsung’dan uygun fiyatlı yeni bir telefon daha

samsung galaxy a02
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un en uygun fiyatlı cihazlarından biri olan Galaxy A02s, kasım ayında resmiyet kazanmıştı. Avrupa’da 150 avro karşılığında satılan telefonun kardeşi olarak tanımlanabilecek Samsung Galaxy A02 de gözler önüne çıktı. Tayland’da duyurulan telefon, bu ülkede 2999 Tayland bahtı (773 TL) karşılığında satılacak.

Akıllı telefonun teknik özellikleri, Galaxy A02s ile hemen hemen aynı. Ancak A02’de arka kameralardan biri çıkarılmış. Telefonun kalbinde ise MediaTek MT6739W işlemci bulunuyor. 6.5 inç büyüklüğündeki LCD ekran ise HD+ çözünürlük sunuyor.

Ekranın üzerindeki çentik ise 5 megapiksel kameraya ev sahipliği yapıyor. Akıllı telefonun arkasında ise 13 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 2 megapiksel çözünürlüklü makro kamera eşlik ediyor.

Samsung Galaxy A02 kutusundan Android 10 işletim sistemi ve One UI 2 kullanıcı arayüzüyle çıkıyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pil veriyor. Micro USB girişi üzerinden doldurulan bu pil 7.75W şarj desteğine sahip. Çift SIM kart takılabilen telefonda 3.5 mm. kulaklık jakı mevcut. Galaxy A02’nin diğer bölgelerde ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda şimdilik bilgi verilmedi.

İLGİLİ HABERLER