Teknoloji

Samsung Galaxy A serisine Snapdragon 845 işlemcili bir cihaz ekleyebilir

samsung galaxy a

Akıllı telefon pazarındaki rekabet her geçen gün biraz daha sert hâle geliyor. Bu durum pazarın lideri Samsung‘u bile farklı yaklaşımları uygulamaya itiyor. Güney Koreli şirketin orta segmentteki cihazlarına üst sınıf özellikler ekleyeceğine dair haberler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Bu plan çerçevesinde Samsung Galaxy A serisine Qualcomm Snapdragon 845 işlemcili bir cihazın eklenebileceği iddia ediliyor.

Samsung’un Galaxy A serisine 11 Ekim’de yeni bir üye eklemesi bekleniyor. Galaxy A9 Pro olarak anılan akıllı telefonda Qualcomm Snapdragon 710 yonga setinin kullanılacağına dair haberler çok kısa bir süre önce gündeme gelmişti. Bu nedenle Snapdragon 845’li Galaxy A konusundaki iddiaya biraz temkinli yaklaşmak gerekiyor.

İşlemci konusunda gelen haberler birbirlerinden farklı olsa da, Galaxy A serisinin yeni üyesinin üst segment özelliklere sahip olması fazlasıyla muhtemel görünüyor. 18:9 görüntü oranına sahip AMOLED ekran, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı kullanıcılara sunulacak özellikler arasında sayılıyor.

Samsung’un 11 Ekim’de birden fazla Galaxy A telefonunu tanıtması ihtimal dahilinde olsa da, mevcut işaretler sadece dört arka kameralı bir telefonun tanıtılacağını gösteriyor. Samsung Galaxy A serisinde hangi işlemcinin tercih edileceğini görmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER