Eğlence

Samsung Galaxy A serisi için hazırlanan reklam filmini izleyin – Video

Huawei’nin Türkiye’ye özel olarak çektiği P Smart 2019 ve P30 Pro reklam filmlerinin gördüğü ilginin ardından Samsung da benzer bir adımı Galaxy A serisi için attı.

Bir süredir Türkiye’de satılan Galaxy A30, Galaxy A50 ve Galaxy A70 modelleri için hazırlanan reklam filminde, her ürünün ön plana çıkan özelliği, filmin içinde yer alan insan hikâyeleri ve muhteşem Türkiye manzaralarıyla süsleniyor.

Bir süredir Galaxy serisi telefonlarla çekilmiş fotoğrafları, #FarklıBak etiketi eşliğinde sosyal medya hesaplarından paylaşarak takipçilerine ileten Samsung Electronics Türkiye, insan hikayelerinden kısa enstantanelere odaklanan yeni reklam filmi ile bu yaklaşımını daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlıyor. Öncelikli olarak fotoğraf tutkunlarına hitap eden FarklıBak projesi kapsamındaki yeni reklam filmi, şirketin belirttiğine göre, “her zaman görmeye alışkın olduğunuz manzaralara bile, Galaxy A Serisi ile #FarklıBak’manın mümkün olduğunun” altını çiziyor.

Reklam filmine baktığımızda Galaxy A30, A50 ve A70 modelleri, insan hikayeleri içindeki kısa enstantaneleri izleyicilere aktarmaya Nemrut Dağı?nda güneşin doğuşu ile başlıyor. Gün ortasında Likya Yolu’nda gezinti yapan gençlerin o anda karşılaştığı çoban ve sürüsünü eşsiz Akdeniz manzarası ile fotoğraflamasıyla devam ediyor. Tarihi Yarımada’nın muhteşem görüntüleri eşliğinde 24 saatlik gün döngüsü tamamlanıyor.

Samsung’un belirttiğine göre, yeni Galaxy A serisi için hazırladığı reklam filmi çekimleri sırasında 6 bin kilometre yol kat edildi. 4 farklı şehirde, yaklaşık 100 kişilik kast ekibi ve 75 kişilik teknik ekip çekimlerde çalıştı.

Galaxy A70, üst sınıf Galaxy S10 serisinden izler taşıyan tasarımını 6.7 inç boyutundaki Sonsuz-U Ekran ve 4500 mAh kapasiteli pille tamamlıyor. Ekranda Parmak İzi Okuyucu özelliği ile de dikkat çekiyor. Galaxy A50, üst segmenti aratmayan kamera özellikleri ve Sonsuz-U tasarımlı 6.4 inçlik Super AMOLED ekranıyla dünyaya bağlı kalmanızı sağlıyor. Hızlı şarj edilebilen pili ile Galaxy A30 ise, sürekli hareket halinde olan kullanıcılara hitap ediyor. 123 derece Ultra Geniş Kamerası ise unutulmaz anlarınızda sürekli yanınızda.

Cheil Turkey tarafından hazırlanan reklam filmi, sektörün tanınmış yönetmenlerinden Kıvanç Baruönü’nün kadrajından izleyicilerle buluşuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER