Teknoloji

Samsung Galaxy A serisi için iki yeni telefon daha hazırlıyor

samsung galaxy a50
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy A serisine 2019’da dokuz yeni üye ekledi. Şirketin bu gruba yıl bitmeden üç yeni cihazı daha eklemesi bekleniyor. Wi-Fi Alliance’ın veri tabanına eklenen son belgeler, Samsung’un yakında bir veya iki yeni Galaxy A50 modelini daha duyurabileceğini gösteriyor.

Wi-Fi Alliance belgelerindeki cihazlar, SM-A561F ve SM-A562N model numaralarını taşıyor. Bu model numaralarının bir akıllı telefonun iki farklı versiyonunu temsil etmesi muhtemel görünse de, tamamen ayrı iki cihazı sembolize etmesi de ihtimaller arasında yer alıyor.

Samsung daha önce Galaxy A10e ve A20e modelleriyle seride belli pazarlara özel seçenekler sunabileceğini göstermişti. Dolayısıyla bu gruba Galaxy A50e veya A50s modelinin eklenmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Söz konusu model numaralarının daha önce görülmemiş olması da işleri biraz daha ilginçleştiriyor. Bu durum, bahsi geçen telefonların Galaxy A90 veya A60s olması ihtimalini ortadan kaldırıyor. SM-A507FN model numaralı başka bir cihazın da başka bir kaynakta görülmesi, Samsung Galaxy A cephesindeki hareketliliğin süreceği anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER