Teknoloji

2023 model Samsung Freestyle ilgi çekici bir sinema özelliğiyle geliyor

samsung freestyle
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung ilk kez geçen yıl Freestyle taşınabilir projektörünü tanıtmıştı. CES 2023’te ise bu ürünle ilgili bazı güncellemeler sunuluyor.

2023 model Freestyle da, şirketin önceki Freestyle modeline oldukça benziyor, ancak bu modelde Samsung’un akıllı TV platformu ve ayrıca Gaming Hub adlı oyun merkezi bulunuyor. Bu ayrıca bulut oyunları için Xbox Cloud Gaming, Amazon Luna ve Nvidia GeForce Now gibi hizmetlere erişim sağlıyor.

Ancak, Freestyle’ın bu yılki versiyonundaki esas çekici nokta, aynı üründen iki tane olduğunda görünür hâle geliyor. Edge Blending teknolojisi iki projektörün sunduğu görüntüyü 21:9 en boy oranına sahip tek bir ultra geniş ekranda birleştirebilir. Samsung, patentli teknolojisinin görüntüyü otomatik olarak düzeltebileceğini ve daha da sürükleyici bir sinema deneyimi için ayarlamalar yapabileceğini söylüyor.

Dolayısıyla, çok büyük bir duvarı olan bir oturma odanız veya bir sanat galerisi olan bir arkadaşınız varsa, iki Freestyle projektör kurabilir ve devasa bir ekranda Fortnite oynayabilirsiniz.

samsung freestyle 2023
Görsel: Engadget

The Freestyle 2023 ile ilgili olarak şu anda fiyatlandırma, piyasaya çıkış tarihi ve tüm özellikler hakkında çok az ayrıntı var. Ancak önümüzdeki birkaç ay içinde, bu yeni ürün piyasaya sunulduğu zaman eksik olan parçalar da tamamlanacaktır.

İLGİLİ HABERLER