Teknoloji

Samsung Frame TV ilkbaharda satışa sunulacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung frame tvSamsung Frame adını verdiği TV konseptini yılın ilk günlerinde CES 2017’de sergilemişti. Şirket, arka planıyla pürüzsüz biçimde bütünleşen Frame ile oturma odalarının dekorasyonunu zenginleştirme vaadinde bulunmuştu. Güney Koreli elektronik devi, Frame’in ilkbaharda satışa sunulacağını açıkladı.

Samsung’un şıklığıyla dikkat çeken televizyonunun altında İsviçreli ünlü tasarımcı Yvés Behar’ın imzası bulunuyor. Güney Koreli şirket Frame’in piyasaya sürüleceğini duyursa da, televizyona ilişkin diğer detaylar konusunda sessizliğini koruyor.

Televizyonun fiyatı, özellikleri ve kesin çıkış tarihi hâlâ bilinmiyor. Frame’de Güney Koreli şirketin yeni QLED teknolojisinin kullanılıp kullanılmadığı konsunda da henüz bilgi verilmiş değil. 4K çözünürlük desteğinin varlığı da henüz kesinleşmemiş noktalar arasında bulunuyor.

Samsung Frame TV kabloların göz zevkini bozmasını engelleyecek

Frame’in teknik özellikleri bilinmese de, şık bir televizyon olduğu gerçeği değişmiyor. Samsung’un yeni ve renkli “Görünmez Bağlantı kablosu” sayesinde HDMI girişleri ve diğer bağlantılar ekrandan uzaklaştırılıyor ve böylelikle kabloların evin dekorasyonunu olumsuz yönde etkilemesi engelleniyor.

İLGİLİ HABERLER