Teknoloji

Samsung “Fashion Film” markası ile dış yüzey koruyucu filmler çıkarabilir

galaxy z flip 3 bespoke edition

Samsung’un Birleşik Krallık’ta yaptığı yeni bir ticari marka başvurusu, Android Headlines ve Let’s Go Digital tarafından verilen haberlere göre, şirketin telefonları için modaya uygun görünümler üzerinde çalıştığını işaret ediyor. Birleşik Krallık Fikri Mülkiyet Ofisi uygulaması, “Fashion Film” adını kullanarak akıllı telefonlar için uyarlanmış koruyucu ve dekoratif nitelikteki koruyucu filmleri tanımlıyor.

Bu tür bir marka başvurusunu gerçek bir ürünün izleyeceğini kesin olarak söyleyemeyiz. Samsung’un tescil ettiği diğer ticari markaları burada inceleyerek nelerin son üründe kullanıldığını görebilirsiniz. Yine de, şirketin dış yüzeyici koruyucu aksesuarlar pazarına girmek için bir adım attığına dair herhangi bir işaret kayda değer görünüyor. Şu anda, bu alan ağırlıklı olarak, ürünlerini Dbrand ve benzeri daha küçük şirketler tarafından ele geçirilmiş durumda bulunuyor. Ticari marka başvurusu bu dış koruyucu filmlerin uyumlu olacağı belirli bir telefonu işaret etmese de, kolayca değiştirilebilen dış görünümler, telefon kılıfı kullanmaktan vazgeçmek isteyen herkes için mükemmel alternatifler olabilir.

Samsung, ekim ayında Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition akıllı telefonunu duyurmuştu. Bu telefon, sahiplerinin telefonlarının rengini küçük bir renk yelpazesi kullanarak 79 dolar karşılığında değiştirmelerine olanak tanıyordu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER