Teknoloji

Samsung “Fan Edition” adını Galaxy Tab S7 FE ile tabletlere açabilir

samsung galaxy tab s7 fe
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un Ağustos 2020’de tanıtılmış olan Galaxy Tab S7 modellerine katılacak daha ucuz tabletler üzerinde çalıştığı haberi bir süredir ortalıkta dolaşıyor. Gelen yeni bilgiler, isimlendirmede ilginç bir değişiklik olduğunu gösteriyor.

Son işaretler, Samsung Galaxy Tab S7 Lite‘ın Galaxy S20 FE modeliyle birlikte popüler olduğu kanıtlanan Fan Edition adını alarak Galaxy Tab S7 FE olarak adlandırılabileceğini öne sürüyor.

Galaxy S20 Fan Edition’ın amiral gemisi donanımı çok daha düşük fiyatlarla sunarak başarılı olduğunu kanıtlamasıyla, söz konusu isimlendirmeyi tabletlere genişletmek mantıklı görünüyor. Müşteriye, bu tabletin giriş seviyesi bir tablet olmaktan çok fiyat-performans ürünü olduğu mesajını verecektir.

Galaxy Tab S7 FE özellikleri ile ilgili tahminler

Söz konusu Tab S7 FE modelinin 12.4 inç, S Pen kapasitif ekran kalemli bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Qualcomm Snapdragon 750G işlemci ve tıpkı Galaxy S7+ modelindeki gibi 9800 mAh kapasiteli pil de özellikler arasında yer alıyor.

Bu, iPad Pro yerine standart iPad’e rakip olacak bir tablet görmek isteyen herkes için uygun bir tablet olabilir. Bu arada Samsung’un bu tabletle birlikte, beklenen bir başka tablet olan Galaxy Tab A7 Lite’ı da tanıtması bekleniyor. Bunlar için bir Unpacked etkinliği beklemiyoruz, Samsung bunları bir basın bülteniyle resmileştirebilir.

Tabii ki, haziran sonunda düzenlenmesi beklenen ve Samsung’un da fiziksel olarak değil, sanal olarak katılmayı planladığı MWC 2021 etkinliğinde bu yeni tabletlerin resmiyet kazandığını görebiliriz.

İLGİLİ HABERLER