Teknoloji

Samsung’un Expert RAW kamera uygulamasının yeni güncellemesi fotoğraf kalitesini artırıyor

galaxy s23 inceleme samsung expert raw

Samsung Expert RAW kamera uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. Görüntü kalitesini iyileştiren ve bazı hataları düzelten güncellemenin neler getirdiği konusunda tüm detaylar paylaşılmazken, son versiyonla uygulamayla kullanılan çekilen fotoğrafların doygunluk seviyesinin azaltıldığı belirtiliyor.

Aynı fotoğrafı uygulamanın eski ve yeni sürümleriyle karşılaştırmadığınız sürece doygunluktaki farkı görmek pek kolay olmuyor. Ancak yapılan karşılaştırmalarda bir karenin güncellemeden önceki ve sonraki çekimlerindeki fark çok daha iyi şekilde anlaşılabiliyor.

Bu değişikliğin kullanıcılar tarafından beğenilip beğenilmemesi tamamen kişisel tercihlere bağlı bir durum. Ancak Expert RAW’ın, fotoğraf çekmeden önce doygunluk gibi özellikleri değiştirebilmek için çok sayıda çekim kontrolü içeren gelişmiş bir uygulama olduğunu unutmamak gerekiyor. Adobe Lightroom gibi uygulamaları veya telefonunun yerleşik görüntü düzenleyicisini kullanarak da gönderide değişiklik yapmak mümkün.

Samsung Expert RAW 2020’den bu yana çıkan amiral gemisi Galaxy telefonlar tarafından destekleniyor

Samsung Expert RAW uygulaması 2020’den bu yana piyasaya sürülen amiral gemisi Galaxy telefonların büyük kısmında kullanılabiliyor. En güncel sürüme de Galaxy Store üzerinden ulaşılabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER