Teknoloji

Samsung Email uygulaması 100 milyon indirme sayısına ulaştı

samsung emailGoogle Play Store’da yer alan Samsung Email Android uygulaması, Android 7.0 ve üstü sürümlerin yüklü olduğu Samsung telefonlarına indirilebiliyor. Uygulama söz konusu telefonların büyük kısmında yüklü olsa da, 100 milyon indirme sayısına ulaştı.

Telefonda ön yüklü olarak bulunan bir uygulamanın cihaza indirilebilmesi, üreticilere önemli bir avantaj sağlıyor. Söz konusu sistem uygulamalarını havadan göndermek yerine Google Play Store üzerinden kullanıcılara iletmek, şirketler adına daha kolay bir süreç oluyor.

100 milyon rakamını telefon satışlarıyla ilgili bir projeksiyonda kullanmak çok kolay değil. Uygulama, ocak ayında Google Play Store’da yerini almıştı. Samsung Galaxy S8, S8+ ve Note 8’den oluşan üst sınıf kadrosu ise bu tarihten sonra kullanıcıların karşısına çıktı.

Samsung’un Android için hazırladığı “Samsung Internet” isimli internet tarayıcısı, başka üreticilerin imzasını taşıyan cihazlara da indirilebiliyor. Gece modu da bulunan bu uygulamanın indirme sayısı da 100 milyonun üzerine çıktı.

Samsung Email uygulaması ile tüm e-posta servislerine erişilebiliyor

Samsung Email, uyumlu tüm Samsung telefonlara bir ücret ödemeden indirilebiliyor. POP3, IMAP ve Exchange ActiveSync desteği sayesinde kullanıcılar tüm e-posta hesaplarına bu uygulama üzerinden erişebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER